Forralt bor főzésben első a Mecsekerdő csapata

Első lett a Mecsekerdő Zrt. MECSEXTRÉM Park csapata a II. Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásáron december 1-jén megrendezett forraltbor-főző versenyen.
A pécsi önkormányzat a városi cégek között hirdette meg a forraltbor-főző versenyt, amelyen színészek, cégvezetők, zenészek, hivatalnokok mérik össze tudásukat a vásár ideje alatt minden szombaton a Széchenyi téren. Az ötfős csapatok öt-öt liter forralt bort készítettek a pécsi belvárosban és kínálták a vásár látogatóinak. 
A Mecsextrémes csapat forró itókájának titka egyrészt a jó bor, másrészt pedig a fűszerezés volt. Az egyik szakavatott csapattag összeállított egy fűszeres koncentrátumot - saját receptúra alapján -, ami megadta a forralt bor zamatát. A helyszínen aztán további fűszerekkel ízesítették a nyertes nedűt, amiről a kóstolók is elismerően nyilatkoztak. A lélekmelengető italokat egy zsűri és a pécsi polgárok értékelték, az ő véleményük egyértelműen az volt, hogy december 1-jén a MECSEXTRÉM Park csapata főzte a legkiválóbb forralt bort a pécsi Széchenyi téren.
Kelt: 2012.12.07. 09:01
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.