Most érdemes beszerezni a téli tűzifát

Végre magunk mögött tudhatjuk a telet, de most érdemes előrelátóan gondoskodni a következő fűtési szezonról. A fa addigra ugyanis ki tud száradni, ami sokkal jobb fűtőértéket – és egyben jelentős megtakarítást – eredményez. A Mecsekerdő fenntartható erdőgazdaságából származó tűzifa garantált minőséget képvisel, és vásárláskor a mennyiséget súly helyett köbméterben számítjuk.  

A megbízhatóság és kényelem mellett az online vásárlás biztonsága a járványra való tekintettel méginkább felértékelődött, ezért módosultak a Mecsekerdő tűzifa webshop rendelési feltételei, valamint a választható termékek köre is bővült.
A kínálatban már a rakodókon lévő tölgy/cser és bükk/gyertyán is elérhető, hosszú illetve méteres tűzifa formájában. A házhoz szállítási akciónkban meghatározott minimális (8 m3) mennyiség a rakodókon átvehető tűzifa esetében nem megkötés, így kisebb tételben is lehet vásárolni. A tuzifa.mecsekerdo.hu honlapon a megrendelés és fizetés egyszerűen és gyorsan megoldható, az oldal a vásárlási feltételekről is részletesen tájékoztat.
Ha valaki az online megoldás helyett mégis az erdészeteinken keresztül szeretne rendelni, lehetőség van a pénztárak személyes felkeresése helyett banki átutalással is fizetni – ennek részleteit azonban az adott Erdészettel kérjük leegyeztetni.
Továbbá azt is érdemes mérlegelni, hogy a tűzifa kétszer melegít – a hasogatás pedig felér egy kiadós edzéssel a szabadban…
 
 
 
Kelt: 2020.04.18. 12:22
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.