MECSEKERDO PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Májustól fokozatosan újranyitnak a Mecsekerdős létesítmények
2021.04.30. 14:08

Az Almamelléki Állami Erdei Vasút május 1-jétől menetrendszerűen közlekedik hétvégén és ünnepnapokon, a tömegközlekedésre vonatkozó szabályoknak megfelelően a maszk használata kötelező. Az állomásépületben található kiállítás kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, és a velük érkező kiskorúak számára látogatható.
 
A Mecsextrém Park május 1-jén nyit, szombat-vasárnapi nyitva tartással. A Parkba kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be, 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében. Zárt térben (pl. pénztár, beltéri játszótér) és kalandpark munkatársaival való kontaktus során javasolt a maszkhasználat.
 
Az erdei szálláshelyek május 1-jétől fogadják a vendégeket előzetes bejelentkezés alapján, a szálláshelyeket védettségi igazolvánnyal rendelkezők, és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe.
A Mecsekerdő erdei iskolái május 3-tól fogadják a témanapos oktatásra érkező alsós csoportokat, előzetes egyeztetés alapján.
 
A betartandó járványügyi szabályok alakulásáról a Mecsekerdő Zrt. honlapjain (mecsekerdo.hu és mecsextrem.hu) valamint facebook oldalain (facebook.com/mecsekerdo és facebook.com/mecsextrem) lehet folyamatosan tájékozódni.
 

Vissza